Otse põhisisu juurde

Head uut aastat !

 Soovime teile kõigile head uut aastat! Loodan, et kõigil tuleb uus aasta suurepärane ning täis väga palju häid mälestusi ning kõike kõige paremat :) 
 Meie aastavahetus möödus kodus, oma pereringis ning ka parim sõbranna, kelle samuti võib lugeda oma pere alla, sest  sõbrannad oleme me olnud kohe kohe 17 aastat :) 
 
 Tegime head ja paremat süüa ning nautisime seltskonda. Ilutulestikku me ei lasknudki, kuid selle eest lasid ümberringi kõik naabrid nii et sellest me ilma ei jäänud. 

 Vana aastaga jäin ma üldiselt rahule, kuid kodus oleks võinud veidi rohkem jõuda ära teha.. Selle aasta esimesse kvartalisse on mul plaanitud ka meie "kolaruum" ära korrastada ehk siis hästi palju asju läheb hävitamisele ning teise osa asju otsivad endale uue kodu ehk siis varsti on ilmumas uus veerg "otsin kodu". Sinna veergu tulevad siis asjad, mis on korralikud ja terved või üldse mitte kasutatud, mis otsivad täitsa niisama uut kodu või siis mõningad asjad mis otsivad uut kodu paari euro eest :) 

 Hetkel aga lähen teen ka pisikese lõunaune, sest lihtsalt nii uimane on olla, kuna me kõik oleme tõbised ka veel pealekauba. Jaanil on palavikku üle 38 kraadi , Liisul alla 38 kraadi.. Õnneks mul endal palavikku pole, kuid korralik nohu ja vastik kurgukraapimine on. 

 Veelkord HEAD UUT AASTAT TEILE ! Olge ikka sama muhedad edasi ning suur suur tänu kõigile meie jälgijatele :) 



Kommentaarid