Otse põhisisu juurde

Kolmas päev ehk lapsi on võimatu magama saada

 No nii, ma küll alustasin seda postitust 3.novmbril , kuid pean selle lõpetama täna.
 Eilne päev ( 3.nov) oli tegelikult üpriski rahulik , kuni õhtuni. Vot siis hakkas trall pihta - küll ei jäänud Jaan magama ning siis ei jäänud enam Liisu magama. Nii me siis veetsime aega kuni kella 1ni öösel , lapsi magama pannes. Lõpuks olin ma juba ise nii läbi omadega, sest nad lihtsalt mõlemad röökisid ja ei suutnud uinuda..
 Proovisime erinevaid asju , alustades kussutamisega ning lõpetades vannitamisega. Abikaasal õnnestus lõpuks Pojake magama saada, kuid sellele eelnes meeletult paaniline nutt, sirgeks vibutamine ning söögist keeldumine.
 Liisu saime lõpuks magama peale vannitamist. Ei kõlvanud talle ka süles olla, pikali olla , ei tahtnud ta ei süüa ega juua. Niisiis ma vangutasin pead ja poetasin ka ise paar pisarat ning lõpuks tulime selle peale, et teeks talle vanni. See aitas ! :) Peale vanni oli ta ka nõus piima jooma ning jäi lõpuks magama.

 Lootsime siis, et saame ehk hommikul vähe kauem magada, kui me nad alles kell 1 magama saime, aga kus sa sellega, neil oli vaja ärgata 7.30 ! Niisiis ma käisingi pool päeva ringi nagu zombi ning päeva teisel poolel tuli alles eluvaim sisse.

 Kuid eks see beebidega elu olegi selline ning kui aus olla, siis selline asi on meil  teist korda! Seega ma peaksin väga õnnelik olema, et sellist asja meil tihti pole.

 Kuidas magavad teie lapsed ? Kas teie lastel on ka vahel uinumisega raskusi ?

Kommentaarid

  1. Meil oli ka vahel selliseid jamasid. Aitas imehästi turvahällis magama kussutamine pimedas toas. :)

    VastaKustuta
  2. https://greeduu.wordpress.com/2015/10/31/sepapoisid-aitavad-magama-jaada/
    Meie kaksikutel toimib sepapoiste laul. Enne võitlesin ka nendega pea tund aega. Nüüd 15 min ja magavad koos:)
    Tasub proovida:)

    VastaKustuta
  3. Aitab raamat "Päästke meie uni" ja nende õpetuste järgi tegutsemine.

    VastaKustuta
  4. Aitab raamat "Päästke meie uni" ja nende õpetuste järgi tegutsemine.

    VastaKustuta

Postita kommentaar