Otse põhisisu juurde

Kolimine täies hoos ehk kuidas kolida, kui sul on kodus kaksikud

 Kuna meil on veel viimased asjad kolida, siis praegune kodu jääb üha kiiremini lihtsalt korteriks ning maja saab üha rohkem koduks. Oii , ma juba ootan, et köök ka valmis saaks, siis on kõik tehtud :)

 Kuid kas te kujutate ette, kuidas on kolida, kui sul on majas beebid , eriti veel kui neid on KAKS ?!? :D
 See on lausa JULM ! Kui umbes kuu  tagasi oleks kolida olnud meeletult lihtne, sest põnnid ei liikunud mööda tuba ringi , siis praegu on see juba päris raske. Ma ei taha teada, mis oleks siis, kui nad praegu nt käputaksid juba..
 Põnnidel on küll praegu tagurpidi käik sees, kuid sellegipoolest on see tagurpidi käik neil päris kiire ja vahepeal suudavad nad üksteisele otsa roomata ning siis on korralik kisa lahti. Ei, kisa ei ole sellepärast, et nad edasi ei saaks liikuda. Kisa on seepärast , et siis on vaja hakata teineteiselt ära võtma mänguasju , üksteist näppudega silma torkida või  on vaja lutte ära kiskuda - ühesõnaga  100% kisuamine ! Ja kes siis appi peab minema, ikka emme ju :)

 Ja muidugi veel see , kui teen riiuleid asjadest tühjaks ning tõstan need enne kastidesse panekut maha, siis on vaja mõlemil tulla asju uudistama , eriti vägev on veel siis, kui üks läheb ühte toanurka asju uudistama ning teine läheb teise toanurka. Siis ju kohe ei teagi kumma poole ennem tormata, peaasi ,et nad jumala eest midagi ära ei lõhuks.

 Panin täna elutoa mööblikomplekti kokku ning tõstsin teleka ajutiselt aknalauale, nüüd avastasid põnnid endi jaoks juhtmed - need ju on maruvahvad ! Nagu väikesed küülikud on nad neil juhtmetel kallal ning peaasi, et need ikka suhu saaks pista :D Lõpuks , peale 6ndat keelamist ( loe : tõstad lapse juhtmetest võimalikult kaugele), otsustasin võtta ühe kingakarbi, mõlemisse otsa lõikasin augu sisse ja ajasin kõik juhtmed sellest läbi ning üleliigsed juhtmed jätsin siis karbi sisse - nüüd see karp seisab teleka ja stepsli vahel ning juhtmeid on minimaalselt näha ! :)

 Ma ei kujuta enam isegi ette, kuidas hakkab toimuma lahti pakkimine. Huvitav , kas nad hakkavad ronima kamina ette, või saavad aru et  seal on kuum ? Mida arvate teie ?

Kommentaarid