Otse põhisisu juurde

Jõulukingid kaksikutele

 Oleme vaadanud erinevaid asju kaksikutele jõuludeks. Hetkel olen ma ise neile ära ostnud kiiklamba ning pallimere telgi. Kiiklambaga läheb küll veel aega, aga usun, et see pallimere telk on 9-10 kuuselt juba täitsa asjalik, sest põnnid fännavad meeletult juba praegu palle :)




 Kuid lisan siia , mida oleme vaadanud, et mida siis ikkagi võiks vaja minna. Usun, et sellest postitusest on ka laste vanavanematele ja vanavanavanematele ka kasu, siis on ehk natuke lihtsam neile miskit vaadata :)

 Kuna meile sümpatiseerivad väga Fisher Price mänguasjad, siis sellest tulenevalt on enamik mänguasjad selle firma omad

 Alustan Fisher Price laulukoerast. Kuna ma näen iga päevaselt, kuidas nad mänguasjade üle kaklevad, siis arvan, et neid koeri võiks küll meie majas kaks olla- üks siis tüdruk ja teine poiss :)

Laulukoera saab vaadata SIIT
Laulukoera saab vaadata SIIT

 Teiseks meeldib mulle see Fisher Price Käokell. Arvan , et see on päris asjalik asi tulevikuks. Seega usun, et seda ei peagi jõuludeks kinkima, kuna alla aastane nii või naa numbritest ju tuhkagi aru ei saa. Pigem vast kinkida sünnipäevaks :) 

Käokella saab vaadata SIIT

 Ma jumaldan seda küpsisetünni lihtsalt. Mu õel oli see ka ning see on lihtsalt maruvahva mänguasi, seega tahan seda ka oma põnnidele.

Küpsisetünni saab vaadata SIIT

 Meil arsti juures on ka selline telefon ja põnnid on alati selle telefoni üle nii õnnelikud, seega tahaksin ka need neile Jõuluvana kingikotti pista. Samamoodi nagu laulukoeri oleks vist tarvis 2 tükki, oleks neid telefone vaja mõlemile. 
Telefoni saab vaadata SIIT



 Viimaseks lisan siia Fisher Price CD-mängija. Sellega mul endal kogemused puuduvad, kuid see tundub samuti väga vahva mänguasi. Poes näppides, olid sellel vahvad hääled ning laulud peal.

CD-mängijat saab vaadata SIIT







Kommentaarid

  1. Meil sai tüdruk selle koera kui oli poole aastane, praegu on kahe ja poolene varsti, aga ikka see ei paku üldse huvi :D meie jaoks viga ehk selles, et seal tuleb hästi kerge puudutuse peale kohe uus laul või sõna ja ise klõpsates ei kuula ta midagi lõpuni.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Me käisime külas ja seal oli ka see koerapoiss, kaksikud läksid lausa kiskuma, et kes sellel nuppe vajutada saab :)
      Naljakas on vaadata, mida 7 kuused teevad ning kui põikpäised nad on :D

      Kustuta
    2. Mul ka väiksem 7-kuune..neil kahe ja poole aastasega ka ikka meeldib koos mängida..neil saab ka ikka palju nalja aga teine on nii palju suurem, et vaja kogu aeg juures olla :D ehk siis poiss võtab omaks millalgi selle koera..muidu seisab niisama meil külaliste jaoks :D

      Kustuta
  2. See koerapreili maksis Rimis praegu mingi 30 eurot ainult :D suht hea soodukas

    VastaKustuta

Postita kommentaar