Otse põhisisu juurde

Kaksikutega autosõidud üle elatud !

 Meil on nüüd viimse nädala jooksul olnud kokku 4 pikka autosõitu. Pean kohe ära mainima , et me saime hakkama !
 
 Kujutasin juba tegelikult vaimusilmas ette, et sellise kuumaga nagu just oli , on autosõit põrgulik ning põnnid on terve tee virilad ja pahas tujus. Kuid oli hoopis vastupidi- nad olid väga tublid ning magasid enamiku ajast :)
 Mul on miskipärast tunne, et nad on minusse, et neile meeldib ka soe ning soojas magada, sest praeguste soojade ilmade ajal on nad lihtsalt super magajad !
 Teel Tallinnast Võrru tegime muidugi ka Tartus peatuse ning tõstsime nad vahepeal ikka turvahällidest välja ja käisime jalutasime veidi vankriga. Sõid nad selle sõidu ajal ka vaid ühe korra, kuigi ma ise arvasin , et ehk söövad nad selle sõidu ajal kaks korda.
 Tagasitulek Võrust oli veelgi kergem, kuna siis sõitsime õhtu poole ning päike ei olnud enam nii tugev. Põnnid jäid autos kohe magama ja ärkasid umbes 50 km enne Tallinna ülesse. Siis muidugi sõid ning magasi edasi kuni olime koju jõudnud.

 Eile käisime aga Haapsalus ( nagu ma eelnevas postituses mainisin) , siis selle veidi üle tunnise autosõidu elasid nad samuti ilusti üle, sõid kodus kõhud täis ning siis sõid alles Haapsalus uuesti seal mitmike kokkutulekul.  Suure kisa ja kära sees magasid nad nagu notid. Samuti oli uni ülimalt magus mere ääres.

 Kokkuvõtteks võin öelda, et isegi pea pooleaastastega on veel kerge reisida mööda Eestit, eks paistab kui nad aastased on , kuidas siis on , kuid loodan, et sama rahulik :)


Kommentaarid

  1. Ma sõitsin oma kaksikutega päris-päris pisikesest peale Valga Tallinna vahet ja nad olid algusest peale väga mõnusad reisikaaslased. Esimesel reisil olid 2-kuused ja ei üks nutt. Meie nipp oli see, et ajastasime sõitmist nende magamise järgi ja kui ärkasid, tegime kohe puhkepeatuse, et saaksid hällidest välja. Rändamine meeldib neile siiani, nad on juba 6-aastased ja tihtipeale hommikul kohe esimene küsimus on, et emme, läheks täna kuskile rändama:) Jõudu sulle kaksikutega mässamiseks!

    VastaKustuta

Postita kommentaar