Otse põhisisu juurde

Hauka laat & Liikluslinnak Antslas

Viimased nädal aega on meie peres läinud nagu linnulennul.
 Räägin teile ka , mis me siis kõik ära oleme teinud.

 Möödunud reedel startisime Võrru ning veetsime pika nädalalõpu seal.
 Külastasime Hauka laata ning käisime Antsla Liikluslinnakus. Põnnid pidasid suurepäraselt vastu ning olid igati tublid. Nutt tuli vaid siis peale, kui kõhud tühjaks läksid.
 Laadal käisime kahel päeval - esimesel päeval valisin endale asjad välja, teisel päeval ostsime. Ega ma ju olen blond veidi, kui arvasin, et seal saab kaardiga maksta :D Õnneks mõningad kohad siiski olid, kus kaardiga maksta ka sai. 
 Ei taibanudki laadal vankrist pilti teha, kuid kuna oli meeletu leitsak, siis olid vankril kõik avad, mida lahti saab teha, lahti.
 Kuumus tappis mõnuga ning meil oli suur otsing lehviku järgi. Lõpuks kui selle leidsime ja lastele tuult tegime, siis mõlemal oli nägu naeru täis ning tuju läks paremaks, kuigi tujul polnud ka varem miskit viga.
 Põnnidele ostsin talveks lambanahast kindad ning vankrisse lambanahad. Suvel on samuti ju lambanahad väga head , kuna hoiavad kehatemperatuuri ning ei lase nii meeletult higistada. Praegugi on juba tegelikult vahe näha, kui lapsed olid sünteetika peal või nüüd siis nahkade peal.

 Endale ostsin kaks maksikleiti 5€/tk, minu meelest super odavalt saadud ! :)  Sain proovida ka kanepiõlut - üllatavalt hea oli, ei olnud sellist õlle mõrudat maitset juures.  Ning kui juba jookidest rääkida , siis ostsime neid jääjooke hulgi ja üldse kõiksugu külmi jooke, sest lihtsalt muudmoodi ei kannatanud olle.

 Antsla Liikluslinnakus on lastel ikka väga palju teha. Seal saab autodega, mootorratastega, vormelitega, jalgratastega ning erinevate atraktsioonidega sõita. Olime seal 4 tundi ning lõpuks olime me kõik nii väsinud, et tagasiteel koju magasime me kõik autos hambad laiali, juht muidugi ei saanud endale magamist lubada. Arvan, et tegevust seal jätkus, sest miks muidu oleksid kõik asjaosalised peale seal veedetud aega väsinud olnud.

 Eile käisime ka Haapsalus mitmike kokkutulekul ,kuid sellest räägin lähemalt siis, kui oleme pildid kätte saanud :)






 

Kommentaarid