Otse põhisisu juurde

Uue aasta esimene postitus

Head uut aastat kõigile !
 Palun väga vabandust , et pole siia endast mõnda aega märku andnud. Lihtsalt viimasel ajal on hormoonid nii möllama hakanud, et meeleolu on pidevalt alla nulli ja lihtsalt kirjutamise isu puudub. Tahaks ainult voodis vedeleda ja nutta.
 Õnneks on ka ikka positiivseid noote igapäeva tegemistes - nt issi tundis üks päev ka tüdruku liigutusi lõpuks. Poisi liigutusi  saab ikka iga päev tunda ja näha, aga tüdruk on rahulikum, tema lööb rohkem mulle sissepoole, seega neid ei saagi issi tunda.
 Hetkel uurin maad, et kust ja mida osta saab ning mis hinnaga :) Kuna soovide nimekiri on siin olemas mul ja hetkel polegi sinna rohkem midagi juurde lisandunud, siis peab seda nüüd vaikselt täitma hakkama :) Kui kellegil on miskit pakkuda, siis võite mulle siia kommentaari jätta, sest ma lihtsalt ei oska enam internetist kõiki asju otsida :(
 Homme kirjutan teile kindlasti pikema postituse oma tervisest , raseduse arengust ning muidugi ka beebsudest ja kõigest muust , mida hetkel pean oluliseks, praegu lihtsalt ei jõua kahjuks, kuna pean ruttama tööle.

Kommentaarid