Otse põhisisu juurde

Vahekokkuvõte

Alustuseks kohe - HÄID JÕULE KÕIGILE !

Ma pole siia blogisse juba mõnda aega jõudnud, kuna tegemist on lihtsalt nii palju olnud. 

 Kõige pealt tänan kõiki, kes aitasid muuta ühe pere jõulud rõõmsamaks! Asju kogusime kokku lausa nii palju, et tollel perel on nüüd muretu kuni laste 3nda eluaastani :) 

 Ennem pühi võtsime kodus aga ette suurkoristuse, mille käigus sai nii elutuba kui ka magamistuba ringi tõstetud. Samuti sai ära pandud väga palju laste mänguasju, mida enam tarvis pole ning riidedki said sorteeritud. 

 
 Vahepeal said põnnid juba 9 kuuseks , täiesti lõpp kuidas aeg ikka lendab. Alles nad sündisid ning nüüdseks on juba suured lapsed ja teevad suurte laste tegusid. 

 Elisabeth on hakanud istuma ja ringi käputama. Jaan proovib istuma minna, kuid päris õigesti pole see veel õnnestunud. Mõlemad ajavad end püsti erinevate asjade najale ning muidugi ka teineteise otsas on vaja igatepidi turnida. 

 Kuna nad aga nüüd igale poole ronivad ja kõike tirivad, siis tellisin ka mingid vidinad ( ei te kuidas neid nimetada), millega panna elutoa kummutil üks sahtel kinni, kuna nad võtavad selle käepidemest kinni ( uks käib lahti allapoole) ja tõmbavad selle ukse endale pähe. Samuti tellisin ka ukse stopperi, kuna meil magamistoa uks vajub kinni. 

 Nüüd tahan veel vankrile mõned lisad tellida, et neid siis suvel kasutada ( nt. päikesesirm ). Ning kuna vähem kui kolme kuu pärast saavad põnnid aastaseks, siis otsin neile ka juba mingeid vingeid riideid sünnipäevaks ( eks ikka tellimisega, kuna Eestis lihtsalt nii jama valik). Tellisin ka mõni aeg tagasi neile uued mütsid, kuna need on kujunenud aga meie lemmikuteks, siis tellin ka neid meile juurde.
 Ühesõnaga , enamik meie laste riietest on igalt poolt kokku tellitud, sest ma lihtsalt ei viitsi poodies käia ja kui ma nendesse ka lähen , siis ma ei leia neile nii kui nii sealt mitte kui midagi. 

 Kust ostate/tellite teie oma lastele riideid ?

Kommentaarid