Otse põhisisu juurde

Kuidas möödus aasta 2015 ?

 Täna on selle aasta eelviimane päev ning seega ka kõige õigem aeg teha kokkuvõte, kuidas 2015 meil möödus. Kohe etterutates võin öelda, et aasta oli super !

 Alustan siis kohe aasta algusest - 15.veebruar. Tol päeval oli meil kauaoodatud fotosessioon Kaisaga . See toimus täpselt kuu aega enne seda, kui põnnid sündisid. Tegelikult pidid nad ju sündima meil 1.mai  ning selle järgi me arvestasime, et saame veel enne Kaisaga kokku ning teeme pilte.

21.veebruar - Sellest päevast alates olin ma haiglas pidevate tuhude ning kõikide muude jamadega.

15.märts - Sündisid meie imelised pisikesed! Algselt pidi plaaniline keisrilõige olema kell 21.00 abikaasa juuresolekul , kuid läks vähe kiireks ning otsustati mu rasedus lõpetada hoopis kell 19.00. Ilmavalgust nägid tibatillukesed Jaan ja Liisu.

24.märts - Lapsed said intensiivist minu juurde palatisse. Intensiivis olid nad 9 päeva, kuigi minu jaoks tundus see aeg kuidagi hoopis pikem.

27.märts - Põnnid said endale ametlikult nimed!

31.märts - Meid viidi üle ITK'st Mustamäe Lastehaiglasse. Kõik kes on olnud oma lastega mõlemas haiglas, teavad , et me teeks ükskõik mida, peaasi , et saaks jääda ITK'sse. Õnneks ei pidanud me Lastehaiglas väga kaua olema.

5.aprill - Jeeee! Me saime lõpuks kojuuu! Me olime kõik seda päeva nii kaua oodanud, kui saame lõpuks haiglatest oma koju.

19.juuni - Põnnide esimene pikem reis. Nende päris esimene reis toimus Võrru. Kuigi kestis autosõit kaua, pidasid lapsed superhästi vastu ning magasid põhimõtteliselt terve autosõidu. Samuti sõid nad sellel päeval päris esimest korda püreed.

15.august - Mitmike kokkutulek Haapsalus

Augustis hakkasid mõlemad keerama.



10.september - Meie pulmapäev! Veetsime selle päeva oma pere ning parimate sõpradega. Kahjuks jäid mõningad sõbrad, keda kutsuda tahtsime,kutsumata, kuid lubasime, et teeme suvel järelpeo!


11.november -  Kolisime päris oma Koju. Olime juba ammu endale otsinud uut kodu ning meie soovidele ei vastanud mitte ühtegi. Lõpuks aga leidsime kõige sarnasema ning nüüd remondime vaikselt seda oma unelmate koduks :)

16.november - Tõime koju meie taksipreili Sofi. Ta on meil superelav ning lastega saab ka suurepäraselt läbi.

30.november - Jaan hakkas ringi käputama.

3.detsember - Elisabeth hakkas istuma.

23.detsember - Elisabeth hakkas ringi käputama.

24.detsember - Meie esimesed jõulud 4-liikmelise pere ja abikaasadena.






Kommentaarid