Otse põhisisu juurde

Siis kui laps saab käigukasti korda

 Meil on nüüd asjad nõndamoodi, et noormees sai liikuma ! Aega võttis, aga nüüd ta käputab mööda elamist ringi ning koeral on nalja kui palju , sest leidub keegi , kes liigub samamoodi mööda põrandat ringi, nagu  tema. Kuid teate, mul ei ole üldse nii palju nalja selle ringi liikumise üle, kuna ülekõige tundub talle meeldivat kamin. Ei , ta ei proovi sinna sisse ronida või seda katsuda, ta lihtsalt lamab kamina ees ja vahib tuld. Kuid mul on suur hirm, et äkki pritsib mõni põlev või kuum tükk tema peale ning ma ei taha teada, kuidas see lõppeks.

 Õnneks on meil olemas suur aedik ning nüüd see saigi ülesse pandud, et natukenegi oma südamevalu vähendada. Põnnidel tundub jumala ükskõik olevat , kas nad on seal aedikus või mitte, aga Sofile see kohe üldse ei meeldi. Kui lapsed sinna sisse panen, siis hakkab ta ümber aediku jooksma ning üritab sisse pääseda. Üks koht ka on , kust ta sisse pääseb ning see on talle nüüd ka meelde jäänud.

 Ent tagasi tulles Jaani ringi käputamise juurde, siis ta iga hetkega liigub järjest kiiremini ringi ja proovib kõike kätte saada. Samuti üritab end asjade ja meie najale püsti ajada ning tuleb teeb meile oma suure tatise musi.

 Tegelikult on ikka maruvahva, et nad juba nii asjalikud on ja ümbritsevat maailma aina rohkem tajuvad. Kuidas nad oma mänguasjadega asjatavad ja saavad neist täitsa hästi aru.

 Hetkel aga kobin siit internetimaailmast eemale, hakkan lastega mängima :)

Kommentaarid