Otse põhisisu juurde

Pikk postitust uutest sündmustest

Andke palun andeks, et nii kaua olen eemal olnud siit internetimaailmast. Meie igapäeva elu on järjest kiiremaks läinud ning põnnid on teinud nüüd endale uue päevagraafiku. Sellest kõigest räägin ma nüüd teile punktikaupa :)


  • PÕNNIDE UUS GRAAFIK
 Hommik algab üldiselt 8-9 aeg ning sellele järgnevad hommikused protseduurid ja umbes 1-1,5h ülevalolekut. Peale seda nad söövad ja lähevad uuesti tuttu.
 Üldjuhul magavad nad oma päeva esimest und kuskil kella 13-13.30ni ning siis on taas erinevad protseduurid ja söömine , peale mida me läheme välja. Olgu õues mis ilm tahes, peaasi et pussnuge ei saja, meie üritame ikka iga päev mitu tundi õues veeta. 
 Tuppa tuleme tavaliselt kuskil 17 aeg. Selleks ajaks on neil kõhud mõnusasti tühjaks läinud ja süüakse ilusti ära oma püreekogus ning ka piim juuakse ära. Peale söömist on taas uneaeg , nagu beebidel ikka. 
 Õhtuti algab neil mängimisaeg ja võimlemine kuskil 19 aeg ning siis üritame nad saabuvaks ööuneks võimalikult ära väsitada. Ööuni algab üldiselt kuskil 21-22.30 vahel , oleneb täitsa kuidas nad on päeva jooksul maganud ning kui väsinud nad on. 
 Öösel magavad nad üldjuhul hästi  ning tõusevad söömiseks kuskil 4-5 aeg ülesse , söövad kõhud täis ning ärkavad taas hommikul 8-9 aeg  ja hakkab taas kogu eeltoodud kirjeldus pihta. 
 Muidugi on päevades erinevusi ning kõike ei saa võtta täpselt nii, kuid üldjoontes on päevad ikkagi väga sarnased. 

  • RIIETE MÜÜK 
 Oleks ma vaid teadnud, et kogu seda väikseks jäänud riietehunnikut on lihtsalt nii tüütu maha ärida, poleks ma ehk hakanudki sellega tegelema, kuid nüüd olen taas targem. Praegu on käsil suurus 50-56 riiete müük ning peagi on juba ka suurus 62 müügis. Nüüd olen aga juba nii palju targem , et kergem on panna mitmetest erinevatest riideesemetest miskid komplektid kokku ning need kõik siis miski hea hinna eest maha ärida :) 

  • VANKRI MAJANDUS
 Ostsime nüüd lastele uue vankri ning vanal vankril võtsime vankrikorvid ära ja põnnid on nüüd istumisosas ( tegelikult on mul vanker praegu koguaeg täislamavas asendis). Peaks mainima , et seda istumisosa naudivad nad rohkem kui vankrikorve, eks oma rolli mängib ka see, et nüüd saab rahulikult maailma avastada, kui vahepeal õues olles nad ülesse tõusevad :) 
 Uuest vankrist rääkides, siis seekord on tegu tandem vankriga ( st. lapsed istuvad üksteise järel ). See vanker on selle koha pealt väga mugav , et poes saab mugavamalt manööverdada ning ma mahun isegi Mini-Rimides ja nendes pisikestes Maximates liikuma. Istumisosadeks on nn. sportistmed, mis laste kasvades on väga mugavad, sest hoiavad neid kindlalt paigal. 

 Järgmises postituses räägin ma teile põnnide söömisest ning sellest , mis püreed on hetkel neile kõige lemmikumad,
 Samuti kirjutan hiljemalt kolmapäeval ( siis on neil 4. minisünnipäev ) nende parameetritest ning sellest kuidas sünnipäev möödub ja muidugi ka nende arengust. Samuti lisan teile siia pilte vaatamiseks. 
 Seniks aga olge tublid ning esmaspäeval on oodata kindlasti uut postitust :) 
 

Kommentaarid