Otse põhisisu juurde

Mida me teeme vihmaste ilmadega ?

Kuna vihmaseid ilmasid on viimasel ajal nii nii palju, siis tuleb pea igaks päevaks miskit välja mõelda, et mida siis kodus ikkagi teha.

Niisiis, mida ikkagi meie pere teeb vihmaste ilmadega ?

 Mõni päev võtame ette korteri ühe osa ning sorteerime kõik asjad ära ja paigutame need uuesti riiulitele/kappidesse. Mulle tegelikult täitsa meeldivad sellised päevad, sest te ei kujuta ettegi , kui palju asju ma niimoodi üles leian. Teate ju küll kuidas need asjad käivad, et panete mingi asja "kindlasse kohta" hoiule ning pärast ei suuda enam meenutada, et kuhu kohta siis see asi ikkagi sai pandud.

 Samas on ka päevi kus me ei tee üldse mitte midagi, vedeleme terve perega voodis ning magame koos põnnidega. Oii, selliseid päevi ma armastan samuti - lihtsalt naudid seda, et ei pea mitte kui midagi tegema :) 

 Kuid on ka päevi, kus paneme riided selga ja läheme õue jalutama. Üldiselt veedame oma vihmaseid päevi siis niimoodi, kui põnnid on väga viril ning neile ei sobi enam mitte kui midagi. Vihmasabin vastu kile rahustab nad seal vankris nii mõnusasti ära, et korraga võime olla õues lausa 5h järjest. Peale sellist õues olekut , tuleb ka neil öösel väga magus uni ning nad unustavad nutmise täitsa ära :)

 Aeg-ajalt aga satume hoopis filmiralli lainele ning siis saavad vaadatud ka need filmid, mida tegelikult alles nägid, kuid ikkagi tunduvad need kuidagi nii huvitavad, et tahaks veel ja veel vaadata. Oleme viimasel ajal tähele pannud, et meie lemmikuteks on saanud erinevad  multikad, sest isegi meie pisikesed murumunad jäävad siis telekat vaatama ( tegelikult nad ju veel ei saa aru , mis seal toimub , aga pilt on ju värviline ning liigub ja tuleb ju ka hääl )

 Seoses nüüd selle postitusega, mul koitiski , et peaksin ette võtma magamistoa kapi koristuse ning sealt välja sorteerima kõik vanad rätikud, riided, mida ma enam ise kanda ei soovi ning samuti peaks ka kaksikute kummuti ära sorteerima, sest tegelikult on neid väikeseks jäänud  riideid ju neil küll ja küll. Samuti peaks nüüd selle pesuhunniku ka ette võtma  ning ära triikima :)

 Seega hakkangi nüüd triikimisega pihta ja siis edasi juba kapi kallale, põnnid ka magavad õnneks praegu, seega lootust on , et vähemalt midagi saan ma nüüd täna tehtud :)



Kommentaarid