Otse põhisisu juurde

24.juuni

Täiesti pöörane mis viimased nädal aega toimunud on, lihtsalt nii meeletult palju tegemisi, et lausa jube
 Otsisin möödunud nädalal lastele reisivoodit ning selles tuli mulle appi tipatapa.ee 
 Reisivoodist tuleb järgmine pikem postitus :)

Nimel möödunud nädalalõpu veetsime me maal ning meie suureks üllatuseks pidasid lapsed ennast väga hästi üleval, arvestades et autosõitu oli pea 3h. Ka minu suur hirm - uues kohas magamata ööd , ei saanud teoks. See hirm tuli mul aga sellest, et kui ITK 'st saime Lastehaiglasse , siis esimene öö oli kohutav , sama oli ka siis, kui saime lõpuks koju, lihtsalt olid esimesed paar ööd kohutavad ning nad ei maganud. Õnneks aga nad on nüüdseks juba nii palju suured, et ei jonninud terve öö uues kohas ( tegelikult nad ei jonninud esimesel ööl mitte kordagi )

 Oleme ka nüüd hakanud neile 1x päevas andma püreed lisaks, sest nad lihtsalt ei saa enam piimast kõhtusid täis - see ju pole normaalne, kui nad söövad iga 1,5h tagant 180 ml piima. Hetkel on nad söönud pirnipüreed ja tundub, et see sobib neile väga hästi , sest kui piisavalt kiiresti uut lusikatäit suhu ei tule , siis hakkab kisa pihta. 

  Eilsel Jaanilaupäeval pidasid samuti põnnid üllatavalt hästi vastu, magasid terve aeg vankris ning ei jonninud praktiliselt mitte kordagi, kuigi ümberringi oli koguaeg pidev lärm. Ning kuigi ma kartsin, et äkki nad ei jää ööunne, kui nad terve õhtu õues maganud on , siis see hirm sai ka ruttu kummutatud, sest uni oli neil ikka paganama magus :)




 Hakkasin ka nüüd beebipapusid heegeldama, seega kui kellegil on soovi saada, siis võib julgelt mulle tellimuse esitada 5€/paar :)




 

Kommentaarid

  1. Lihtsalt väike mõttekild- alla 1 aastased lapsed ei jonni. Jonn tekib siis, kui lapsel tekib mina-teadvustamine. Imikutel see puudub :)
    Aga muidu vahvad ja armsad beebid. :)

    VastaKustuta
  2. Seda muidugi , ma üldse ei mõelnud kui kirjutasin "jonnima" . Nad ei saagi ju end veel muudmoodi väljendada, kui nutu või naeratusega :)

    VastaKustuta

Postita kommentaar