Otse põhisisu juurde

17. nädal

Tänaseks on beebsud mu sees kasvanud täpselt 17 nädalat :)
Kaalutõus on siiani olnud kokku vaid 1.2kg , kuid selle eest on kõhuke küll paisunud. Ent samas ei ütleks, et midagi väga hullu oleks, kui arvestada asjaolu,et rasedus on põhimõtteliselt poole peal. 
Meeletud iiveldushood on ka üle läinud ja nüüd saab juba täitsa inimese kombel elada , ainult siis ajab iiveldama, kui kõht on tühi. 
Kuigi iiveldused on üle läinud, siis nende asemel on aegajalt kuumahood ja õhupuudus, kuid selle saab vast vererõhu kõikumise süüks ajada. Enne rasedust oli mul ju koguaeg madala võitu vererõhk , aga nüüd on see tõusnud normaalse piirile või veidi üle selle. 
Vaikselt hakkan puudust tundma rasedatepükstest, sest enam ei saa ma mitte ühtegi enda teksapaari jalga aetud, või kui need jalga saan, siis ei saa lukku või nööpe kinni..
Meeletu isu on tekkinud viimasel ajal segumahla ja mandariinide järele , no lihtsalt need peavad meie kodus koguaeg praegu olemas olema, sest isu tuleb vahepeal isegi öösel ja kui ma siis kohe seda ei saa, siis puhken lihtsalt nutma ( hormoonid, hormoonid.. ) 
Lõpetuseks lisan teile siia ka paar pilti vaatamiseks 






Kommentaarid