Otse põhisisu juurde

Amanda 6 kuud

 Amanda on juba 6 kuud noor ning ega palju polegi jäänud, kui juba 7.minisünnipäev ukse ees on. Seega mõtlesin kirja panna tema oskused ning ilunumbrid, et tulevikus ma need vajadusel kuskilt ülesse leiaks.  6.minisünnipäeval näitas kaal 8.1kg ning pikkuseks saime 70cm (need on meil ise kodus mõõdetud)

 Tänaseks päevaks on Amandal suus 1 hammas, mis lõikus 15.jaanuaril. Teine ja kolmas hammas piiluvad poole nurgaga, kuid täiesti ära ei lõiku. Me kodus naeramegi, et seda esimest täiesti lõikunud hammast kutsume teiseks hambaks, sest kõige esimeseks loeme me ülemist pisikest hambanurka,, mis üritab piiluda seal, aga päris-päris välja ka ei tule :D


 Suurema osa ajast käib Amanda neljakäpukil ringi, üritab end püsti ajada kaminaesisele ning ühe kohapeal ta enam grammigi ei püsi. Päris tihti tuleb ka ette, kus ta seisab täistaldade peal keset tuba ning samal ajal on ka käed maas. 


 Amanda on hästi tubli laps, magab ilusti, mängib ja on rõõmus beebi. Väga harva ta nutab ning siis on ka selleks põhjus, suurema osa ajast on nägu koguaeg muigel ning ise hästi rahulik.  Oma voodis on ta maganud selle aja jooksul kokku 2-3 lõunaund ja seda ka siis, kui ta oli hästi pisike ja meil veel häll oli. Võrevoodit pole me kokkugi pannud, sest ma tean, et ta seal nii või naa ei maga ning meile see variant sobib. Nii maru mugav on öösel talle tiss suhu sutsata ning saame mõlemad rahulikult edasi magada. 

 Menüü on tal ka päris laiaulatuslik - kõrvits, suvikõrvits, brokoli, lillkapsas, porgand, kartul, kurk, kaerahelbepuder, prin, banaan, mustikad, kana ja veiseliha.  Ma olen nii õnnelik, et ta sööb minu tehtud sööke, kaksikud ju ainult öökisid nende peale. 

 Tegelikult võin öelda, et peale kaksikuid on ühe lapsega nii maru kerge, et vahepeal mõtlen, et äkki on Amanda kuidagi rikki läinud, või et miks ta nii rahulolev beebi on. Ent eks ta valmistub, et paari aasta pärast mind hulluks ajada ning korralikult pahandusi tegema hakata.

Kommentaarid