Otse põhisisu juurde

Beebi sugu - poiss või tüdruk ?

 Kuna kohe-kohe on juba pool rasedust möödas ning ees on ootamas looteanatoomia uuring, siis me oleme kodus arutanud, et huvitav kumb siis ikkagi tuleb..

 Tegelikult tegime ka otsuse, et seekord ei soovigi teada saada, kes tulekul on, las ta üllatab meid sündides :) Pealegi me kumbki ei taha osta ainult roosasid- siniseid asju kokku, vaid pigem just värvilisi - kollane, punane, roheline jne. Arvasime, et meie kolmas ja ühtlasi viimane laps võiks ju oma soo jätta üllatuseks ning küll peale tema sündi saab neid soopõhiseid riideid osta küll ja veel.

 Meil retrokäru on ka sooneutraalne ning igapäeva käru tuleb samuti sooneutraalne. Beebi voodipesu õmblen samuti naturaalsetes toonides, sest poes olevad on kõik kas roosa või sinisega, mis aga meile kummalegi ei sobi. Kuna õmmelda ma oskan ja ilusaid kangaid on küll ja veel, siis voodipesu pole probleem teha ja saab ka täpselt sellise nagu endal meeldib :)

 Korraks mõtlesime küll, et kuidas ikkagi siis nii, et sugu ei tea, et siis on ju riideid nii keeruline leida. Ent samas täna vaatasime netipoodides ringi ja nii palju on ilusaid soonutraalseid asju, et see mure oli asjatu. Seega, kui käes on looteanatoomia aeg, siis esimene asi, mida arstile ütleme on see, et me ei soovi teada saada kumb tulemas on.


 Kas on veel keegi kes on sellise otsuse teinud? Kas kahetsete ka seda otsust, et enne sündi sugu teada ei saanud ? 

Kommentaarid