Otse põhisisu juurde

Siis, kui aega lihtsalt napib..

 Appi, ma ei ole kuu aega siia jõudnud, kuid eile tabas mind selline üllatus, et reaalselt kukkus telefon käest ära :D Nimelt tänu TEILE saime me eile Eesti Blogiauhindade jagamisel Pere-ja beebiblogide kategoorias TEISE koha! Ma ei suuda endiselt seda uskuda!

 Tegelikult on päris mitmeid põhjuseid, miks me enam siin nii palju figureerinud pole, kuid kes instagrami omavad, need saavad seal meie tegemistel silma peal hoida.
 Viimasel ajal leiab mind väga väga palju õmblusmasina tagant, kuna teen  kärudele istmepehmendusi ning proovin vaikselt kätt ärimaailmas :) Eks küsimusi ole hetkel veel palju, kuid peagi loodan, et saan asja ilusti käima.

 Kauaotsitud privaatsus koduhoovis saabub ka varsti - avastasin, et võiks ju panna tänava poolsesse äärde bambusaia, mis siis teeb olemist natukene paremaks. Muidugi ennem, kui see aia külge kinnitada, tuleb see ära lakkida, et püsiks natukene kauem, kui paar aastat :)

 Põnnid teevad ka viimasel ajal tramburaid, eriti aga siis kui Härra kodus on. Kui ma ainult lastega üks kodus olen, siis suudavad nad isegi täitsa normaalsed olla , ju siis on Issil mingi eriline mõju lastele :D

 Vaikselt harjutan lapsi ka potil käima, kuigi see tuleb läbi suurte pisarate, sest hirm poti ees on vist liiga suur :( Aga õnneks lohutati sõimes, et kui varem ei saa mähkmevabaks, siis lastesõimes saab kindlasti, kuna ikkagi kambavaimus hakkavad lapsed potil käima.

 Ahjaa, meie pere on ühe liikme võrra suurem! Ta saabus meile täiesti ootamatult, me kumbki ei osanud oodata teda.. Nimelt on meil nüüd üks pisikene kassipoiss, kelle päästsime  Härra töö juurest euroaluste vahelt, oleks ta sinna üheks ööks veel jäänud, siis  oleks ta läinud pilvepiirile puhkama. Praegu on meil aga peres üks supervaha tegelane juures, kellest lapsed on ülimas vaimustuses. Ainult meie taksikute arvamust veel ei tea, kuna hetkel hoiame neid eraldi, seni kuni kassikese karantiini aeg läbi saab :)


 Eks meil neid igasugu tegemisi on veel olnud, mis kohe meeldegi ei tulegi, kuid jooksvalt olen kõikidest meie tegemistest instagramis teada andnud.

 Lõpetuseks luban,et üritan olla edaspidi ka blogis aktiivsem, et teil, armsad lugejad oleks põhjust ikka tagasi tulla ning saaksin teile rõõmu pakkuda ning saaksite osa ka nendest asjadest, mis võib-olla nii rõõmsad ei ole.





Kommentaarid