Otse põhisisu juurde

Kolmas laps? EI? Jah?

  Ma võtsin tegelikult kaua hoogu, et seda postitust üldse kirjutama hakata, ent mis seal salata elu on ju selline. Ma tean, et me ei ole ainuke pere, kes triipe taga ajab ning iga kuu saab kurva uudise, et see kord siiski veel õnneks ei läinud.. Samas, meie lohutuseks on see, et meil juba on kaks last. Ma ei taha teadagi, mida need paarid tunnevad, kellel pole lapsi ning ükskõik kui väga nad ka ei soovi, siis ikkagi ei saa- vot see on minu jaoks meeletult kurb.

Nagu paljud teavad, siis kaksikud said siia ilma üle kivide ja kändude. Nende ootama jäämiseks kulus paras hulk aega ning ega see raseduski kergemate killast polnud. Kuid mis siin ikka nuriseda, lapsed on terved ja õnnelikud ning ega meil süda muud ei soovigi.

 Või äkki ikka sooviks süda miskit veel? Jah, tegelikult nii see on. Selle kuuga on täis 9 kuud, kus oleme proovinud meie pere suurendada, kuid siiani tulutult. Ent pole hullu! Meil mõlemil on Abikaasaga soov, et meie peres kasvaks kolm ägedat põnni, nii et loodame, et meie unistus peagi täitub :)

 Muidugi oleme me ka juba kuulnud, et meie kolmanda lapse soov on raha pärast - no mida veel! Jah, väga armas, et  riik on tõstnud lastetoetusi ning usun, et see teeb kõikide perede elukest natukene lihtsamaks, seega on see lihtsalt üks pisikene boonus. Eks tegelikult neid peresid on palju, kes teevadki lapsi nö raha pärast, kuid kahjuks minu mõistus sellist käitumist ei mõista.

 Ja et see rahateema pole ainus, mis teisi imestama paneb, siis paljud veel imestavad, et peale kaksikuid soovime me veel lapsi. Ausalt, neile, kes arvavad, et kaksikutega on hullult raske, võin ma kohe öelda, et tegelikult ei ole üldse! Kaksikutel/kolmikutel on ju kohe mängukaaslane omast käest võtta ning vähemalt meie põnnid tahavad küll hästi palju omaette mängida, et me neid jumala eest ei segaks. Muidugi kui neil on abi millegiga tarvis, siis nad tulevad ja paluvad, kuid üldiselt mängivad nad hästi palju koos.


 Kokkuvõtteks sellele kolmanda lapse teemale võib aga öelda, et me väga loodame, et peagi on meie pere ühe liikme võrra suurem ning kui ka seda ei juhtu, ei ole hullu midagi, sest meil ikkagi on kaks toredat põnni ning neljakesi jõuame me samuti ette võtta oioi kui palju :)
 Eks tore on unistada ning veel toredam ju see, kui unistused reaalselt ka täituvad!




Kommentaarid