Otse põhisisu juurde

Mitmike kokkutulek 2017


 Palun aidake sellel ägedal üritusel toimuda ning andke oma panus SIIN!  Meie juba enda panuse andsime ning ma väga väga loodan, et need toredad naised koguvad vajaliku summa hooandjas kokku :)  
 Viimased 2 aastat oleme me seal üritusel käinud ning mina olen siiralt tänulik, et Mitmike kokkutulekut meil siin korraldatakse. Nii tore on näha, et me pole ainukesed, kelle põnnidel tulevad täiesti lambist jonnihood või siis hoopis seda, kuidas võetakse õel/vennal käest kinni ja taritakse ta kuskile. 
 Oma panuse saab anda kuni 23.juulini ning meie kõigi kogutud raha läheb vaid siis kasutusse, kui nad saavad kokku vajaliku summa ehk 1200€ 




 12. augustil toimub Tallinna Loomaaias kuues mitmike kokkutulek, mis toob kokku kaksikuid ja kolmikuid kasvatavad pered üle Eesti. Kokkutulek on mitmikeperedele väga oodatud sündmus, et taas kohtuda, ammutada uusi teadmisi, lustida ja üksteist toetada jagades unikaalseid kasvatuspraktikaid.              
Möödunud aastal kasvas kokkutulek mitmekordselt – eeldatud 60 pere asemel tuli kohale 130. Sel aastal ootame osalema ligi 180 perekonda üle Eesti, kes igapäevaselt suhtlevad enamasti Facebooki grupis Mitmikud. 

 Sel aastal on kokkutuleku teemaks tervis – nii vaimne kui füüsiline. Selleks, et kokkutulek oleks veelgi tummisema sisuga, toimuvad esmakordselt loengud lapsevanematele, lisaks lastele jooga- ja muusikatunnid. Giidid viivad soovijad tutvuma põneva loomariigiga. Kindlasti peame traditsioonilist ühispiknikku ja võtame vastu väljakutse mahutada kõik osalejad ka suurele ühispildile. 

 Mitmike kokkutulekut korraldavad hakkajad Eesti naised, kel kodus kasvamas kaksikud ja nende õed-vennad. Siiani oleme seda teinud õhinapõhiselt ja heade toetajate abiga, kuid sel aastal lõime seoses osalejate mitmekordse kasvuga MTÜ Eesti Mitmikud. Meid toetab osaliselt ka Tallinna Spordi- ja Noorsooamet. Mitmike kokkutulek on pühendatud ka Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale, sest just lapsed viivad riiki edasi järgmiste väärikate tähtpäevade suunas. 

 Kohtumiseni kokkutulekul armsad mitmike pered! :) 

Kommentaarid