Otse põhisisu juurde

Kodu plaanid

 Remont on meil veninud aina pikemaks, jõuda tahaks nii võrd palju , aga lihtsalt ajast jääb meeletult puudu. Ehk tahab keegi appi tulla ehitama ? :D 

 Vähemalt olen ma saanud hoovi rohkem korda teha :) Eks hoovis tegelikult on veel palju palju teha, aga küll me jõuame selle ka korda teha. Varsti peame ära likvideerima suure hunniku, mis meil hoovi tekkis, kui lasime mahuti paigaldada. Õnneks seda saab hakata kohe siis tegema, kui maapind on natukenegi kuivanud, siis ei ole seda soppa ka nii palju ning saame selle savi-liiva seguga täita omal tänava peal auke (meil külavahel on veel kruusatee, kuid lootust on, et ühel päeval on siin normaalne asfald ) 

 Viimasel ajal oleme ka tegelikult hakanud ringi vaatama, kuna majaga on mitmeid mõtteid. 
 Üks mõte on, et tõmbame praeguse maja maha ning ehitame selle asemel uue. Eks see ole tegelikult üldse kõige kergem lahendus. Hindadega ma end muidugi kurssi pole viinud, mis selline asi maksma minna võiks. 
 Teiseks mõtteks on olnud, et ma lähen mõneks ajaks lastega tagasi Tallinnasse ning tõmbame maja seest täiesti tühjaks ning teeme seestpoolt praktiliselt kõik alates 0st. 
 Kolmandaks mõtteks on aga olnud üldse maja müüki panna. Me tegelikult oleme päris palju asju ju sees ära teinud + mahuti sai maasse, mis on ka juba suureks plussiks. Põrandada on meil vahetatud, aknad vahetatud, hetkel on käsil köögi ümberehitus + peagi on ka uus vannituba valmimas, nii et ära oleme me jõudnud teha tegelikult väga mitmeid asju, ise samal ajal sees elades. 

 Eks peagi on selgumas, mis me täpsemalt välja mõtleme, aga siiski loodame, et kõik läheb nii nagu me soovime :) 

 Kui keegi oskab ehk soovitada mõnda firmat, kes ehitab maju või siis hoopis mõnda arhitekti või projekteerijat, et praegune maja ehitada suuremaks, siis võib mulle julgesti teada anda :) 

Kommentaarid

  1. Me just parasjagu ajame vallas oma pabereid, et saaks maja suuremaks ehitada. Soovitan käia kõigepealt oma paberitega vallas ja vaadata mis seal nad räägivad ja mis tingimused on. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Seda oleme ka juba uurinud :) Majale saame teise korruse peale ehitada, see pole probleem :) Samuti saame ka praeguse maja maha tõmmata ja selle asemele uue ehitada :)

      Kustuta

Postita kommentaar