Otse põhisisu juurde

Arstil käigust

 Käisime eile põnnidega arsti juures. Ega otseselt mingeid kaebusi ei olnudki, lihtsaalt plaanipärane mõõtmine-kaalumine. Kuid siiski rääkisin ka arstile sellest, et meil kutt on juba nädal aega olnud palavikus. Möödunud nädala lõpus oli palavik tal lausa 38.4 :( Õnneks tal siiski miskit põletikunäitajat ei olnud veres ning arst arvas, et ehk on see palavik tingitud hammastest.  Eks varsti ole näha, kas need hambad nüüd lõpuks ka ära lõikuvad, sest näha pea iga päev last, kellele igemed haiget teevad, on juba üpris raske.. 

 Ent ega see palavik ainuke kaebus ole - kogu pere on meil nohused. Ei aita siin enam nohurohi ega ka küüslauk, ma lihtsalt ei oska enam midagi teha, et see nohu ära läheks. Õnneks plikal on nohu põhimõtteliselt möödas ja kutil veel veidi on, kuid mul endal on ikka endiselt kõige rohkem...

 Räägin ka teile mõõtmistest ja kaalumistest. Põnnid on kasvanud poole aastaga tegelikult ikka päris palju. Ma küll ise arvasin, et Jaan on juba 70cm täis, kuid natukene jäi ikka puudu. Ehk siis , kuti pikkuseks on 68 cm ning kaalu on tal juba 7700g , juhhuu !
 Liisu on meil selline tagasihoidlik keskmine , oma 66 cm pikkuse  ning 7340 grammiga. Ma tegelikult ei muretse üldse, kuna eks tüdrukud peavadki olema tillumad kui poisid.

 Meie aga ravime end nüüd edasi - joome teed ja hingame auru. Hoidke ennast ning ärge jääge haigeks ! 



Kommentaarid