Otse põhisisu juurde

Valmistume Amanda esimeseks sünnipäevaks

Juba mõne päeva pärast on meie pesamuna Amanda esimene sünnipäev. Ettevalmistusi oleme teinud mitmeid ning praegu oleme valmistunud suviseks aiapeoks, aga no täna ilmateadet vaadates tundub, et ikkagi peame ruttu miski mängutoa leidma, sest ilm tõotab tulla vihmane kahjuks.

Me otsustasime, et torti ei telli ka tema sünnipäevale vaid rendime Jätmanist pehme jäätise aparaadi ning igaüks saab oma jäätisele panna just täpselt neid asju peale, mida hing ihkab.

Samuti on meil plaan pilte teha polaroidkaameraga, et saaks kohe välja printida ning emotsiooni näeb koheselt. Me oleme varasemalt ühel sünnipäeval käinud,  kus oli samuti polaroidkaamera ning see fotosein päevalõpuks oli maruäge!

Tegelikult tahaks ju ikka kodus pidu pidada, sest meil on plaanis grillida ning fotonurk jne. Ja kes see ikka viitsib kogu seda majandust siit kodust kaasa tassida😃 Hiljem saab sõpradega rahulikult kodus edasi tiksuda ning saunagi teha. Oeh, see sünnipäevade korraldamine on tegelikult üks paras peavalu ikka, aga no samas on need ju vaid kord aastas, seega pole vast hullu.

Kõikidele väikestele kangelastele pakume Põnni tuubipüreesid, pean lihtsalt jälgima, et meie lapsed neid kõiki ära ei söö, sest ma tean, et neile need meeldivad. Suuremad saavad ka kindlasti kõhud täis ning usun, et millestki puudu ei jää.

Kommentaarid