Otse põhisisu juurde

Kärututvustus : Silver Cross Coast

 Kuna nii ammu pole ma kirja pannud erinevate kärude kohta, siis nüüd on järjest oodata kohe mitut postitust. Tänane postitus on aga pühendatud Silver Cross Coastile.

 Kui me aasta alguse poole otsustasime, et meil on vaja miskit käru, kuhu vajadusel saab ka Liisu või Jaani istuma panna, hakkasin taas vaatama tandemkärusid. Silver Cross Coast pälvis aga kohe mu tähelepanu, kuna tal on must raam, mis ühtlasi on ka minu üheks nõrkuseks. Niisiis saigi ära tellitud ning ootama jäädud.


 Mulle väga meeldib, et teda saab kasutada kas ühe, kahe või kolme lapsega. Meie põhiliselt kasutame ühe lapsega, vahel harva, kui kuskil üritustel oleme käinud, siis ka kahe istmega. Ruumi on istmetel mõnusalt, nii et isegi meie 4 aastased saavad end mugavalt istuma sättida ning soovikorral ka une teha. Samuti on ka vankrikorv meeletult suur ning meie ühe aastane Amanda mahub sinna endiselt magama!

 Siiani pole olnud kohta, kus me käruga hätta oleks jäänud. Meie igapäevane tee on selline kruusatee laadne ning ka seal ei ole siiani mitte ühtegi probleemi tekkinud.


  •  Coastil on nö pikendatav kaarvari, ehk siis nokk tuleb kaarvarju seest välja ning samuti on tal integreeritud õhutusavad ja magnetiga piiluluuk.
  •  Pakikorv on tal samuti mõnusalt suur ning poes käies olen lihtsalt poekoti sisse pannud ning ruumi on ülegi jäänud.
  • Lükkesang on teleskoopsang ehk siis pikendatav kolmele eri kõrgusele
  • Turvahälli saab panna nii klassikalisele kohale, kui ka allapoole lisaistme kohale
  • Iste on kasutatav selg sõidusuunas ning nägu sõidusuunas
  • Komplektis on kohe kaasas nii vihmakile kui ka putukavõrk ning istmepehmendus

 Mis nii minu kui ka Härra lemmik on- nimelt kui kaarvarju pikendus on ka lahti, siis laps magab justkui koopas, kus on mõnusalt pime. Amanda pikim uni Coastis on kestnud üle 4 tunni, lõpuks käisin juba kontrollimas iga natukese aja tagant, kas ta ikka hingab. 

 Kokkuvõtvalt võib öelda, et see on supermõnus käru kasvavale perekonnale ning kui nüüd üdini aus olla, siis ka vaid ühe lapsega seda kasutada on supermõnus! Kes soovib seda ka oma silmaga näha ning käega katsuda, neile soovitan minna Stroller24, sest just sealt on meie kärukene ka pärit :)






Kommentaarid