Otse põhisisu juurde

16.mai

 Vabandan kohe, et pole tükk aega mitte midagi kirjutanud, aga kahjuks aega lihtsalt napib, et siia ka pidevalt jõuda. Aga ütlen kohe ära, et nüüd tuleb mitu postitust järjest.

 Alustaksin aga sellest , mis me nüüd viimasel ajal teinud oleme.
 Nimelt eile oli kaksikutel teine minisünnipäev ja nüüd tänasega on nad korrigeeritult 16 päeva vanused :) Kasvanud on nad mõnuga - kuu ajaga on Jaan võtnud juurde 1140g ja kasvanud on 6cm , Liisu on kuu ajaga võtnud juurde 1310g ja kasvanud on 7cm , seega on nad väga tublisti kasvanud :)
 Kui nad ennem magasid meil ühes voodis, siis nüüd nad magavad juba pea 2 nädalat eraldi voodites ja tundub, et see täitsa sobib neile. Gaasidega võitleme me ka aegajalt , aga õnneks mitte hullusti. Vahepeal oli tibudel kõhukesed kinni ja siis pidin neid veidike kaasa aitama selle kakamisega, aga muidu on neil kõik hästi.

 Kõige jubedam ja kurvem aeg oli see, kui oli täiskuu, siis ei soovinud kumbki magada ega süüa vaid ainult nutsid ja magama olid nad nõus ainult süles või kaisus. Õnneks seda täiskuud polnud kaua ja nüüd on taas rahulik elutempo tagasi.
 Laste 2 lemmikut kohta tunduvad olevat turvahäll ja vann , mõlemis rahunevad nad kohe maha kui sinna saavad. Samuti tundub neile meeldivad tolmuimeja ühtlane undamine, seda jäävad nad samuti alati kuulama ja kui ma kodus koristan tolmuimejaga siis nad jäävad lihtsalt magama. Õnneks see variant mulle sobib , see oleks palju hullem versioon, kui nad tolmuimeja undamise peale hakkaksid paaniliselt röökima.

 Ent üleüldiselt läheb meil hästi ja oleme tublid ning kasvame ja kosume :)

Kommentaarid