Otse põhisisu juurde

Perega Bulgaarias

 Juba mõnda aega olen ma plaaninud kirja panna, kuidas me perega Bulgaarias käisime. Ütleme nii, et tegelikult vaatame me juba ka uusi puhkusereise, sest nende kolmega polnud üldse nii hull puhata, kui me esialgu arvanud olime.

 Lennureis Tallinnast Burgasesse läks üllatavalt hästi, kõik lapsed püsisid enam-vähem terve lennuaja rahulikuna, lihtsalt pidi pidevalt neile tegevust leidma, et nad suudaksid ühe koha peal istuda.Tagasilend seevastu oli palju hullem, siis oli õhtune lend ning suuremad olid juba väsinud ent magama ei tahtnud ka jääda. Samuti ei olnud Amandal lennuajal uneaeg ehk ka tema ei tahtnud üldse paigal püsida. Õnneks aga istus meie taga üks hästi  tore proua, kes Liisut ja Jaani kordamööda lõbustas ning nendega raamatut vaatas ja mingeid mänge mängis,  samal ajal kui meie Härraga Amandat ja siis Liisut või Jaani  ohjes hoidsime.

 Hotell oli meil valitud selline, et lastel oleks hästi  palju tegevust ning seda tõepoolest ka oli. Valituks sai meil Sol Nessebar Palace. Hotelli territooriumil oli 2 erinevat mänguväljakut + kaks basseinikompleksi mis olid mõeldud lastele ning veel eraldi 3 suur basseini. Igal õhtul oli Mini Disco ning sellele järgnes miski show (nt. mustkunstishow, ladinaõhtu või Bulgaaria kultuuriõhtu).

 Süüa sai ka ikka korralikult ning ka õues olid erinevad putkad ja baarid, kust sai friikartuleid, pitsasid, jäätist või kokteile( nii alkoholiga kui ka ilma).


 Mis meile  aga eriti meeldis- meil oli peretuba ehk siis 2 suurt hotellituba mida ühendas üks uks. Mõlemal toal oli 20m2 suurune rõdu ning vann. Ehk siis igal õhtul enne magama minekut lõpetasid meil lapsed vannis, ega isegi nautisin seda, et saan lihtsalt segamatult vannis olla. Vaatasime ka seda, et meil tõepoolest vedas sellise toaga, kuna suurte rõdudega tubasid sai hotelli peale  kokku loetud 20tk.


 Et aga meie reis ei oleks vaid hotellipuhkus, siis käisime ka lastega paar korda Nessebari avastamas ning tõeliselt mõnus oli. Mööda rannaäärt sai jalutatud, pisikesi tänavaid avastatud ning ka ostutänavaid külastatud.  Kuna sealkandis hakkab hooaeg alates 1.juunist, siis meil vedas ka sellega, et mingisugust suurt rahvamassi ei olnud.

Natukene "nalja" ka - broneerisin endale aja pediküüri, mõtlesin, et lasen jalad korda teha, et bassu äares muretu oleks. Kokkulepitud ajal läksin siis kohale. Pediküür nende mõistes nägi välja selline - jalad meresoola vette, konkreetselt 3x tõmmati kannariiviga mõlemaid kandu, pisikese bambusorgiga lükkas küüne nahkasid ja siis tõmbas värvi juba peale! Ei mingit alus- ega ka pealislakki. Ma olin lihtsalt niiiiiio šhokeeritud, et ei saanud sõnugi suust välja, kõige kurvem oli see, et raha olin ma juba ära maksnud. Kui end hiljem kogunud olin, käisin muidugi hotelli retseptsioonis aga tuli välja, et salong lihtsalt rendib pindasid. Kuna ma reaalselt ei viitsinud draamataeda, siis seadsin sammud supermarketisse ja ostsin laki eemaldi, uued lakid ja kõik muud vajalikud asjad ning tegin ise üle. Ahjaa, selle nalja eest kasseeriti eurodes gramm alla 30€ 🤦

 Kuna aga meile kõigile puhkus iseeneset meeldis, siis nüüd mõlgutamegi tegelikult mõtteid, et kas järgmisel suvel uuesti sinna minna või vaadata pakkumisi Rhodosele, Kreetale või Tenerifele.


Kommentaarid