Otse põhisisu juurde

Vildikate tagasiside

 Meile saadeti proovimiseks väga vinged vildikad. Ühed on kolmevärvilised ning teisel vildikate komplektil on tavalise otsa asemel hoopis pintsel.

 Alustan tutvustamist nendest kolmevärvilistest vildikatest.

 Pakis on kaks vildikat , ühe vildika värvid on kollane , sinine ja roosa ( mida on ka näha vildika kujunduses ) ning teise vildika värvid on lilla, oranž ja roheline ( mida on samuti näha vildika kujunduses).
  Meie arvates on vildikate üks miinus see, et need on veidi kuivad ning iga nurga alt ei jää kõik need kolm värvi paberile. Et kõik kolm värvi ilusti paberile jääksid, peaks vildikat hoidma sirgelt ( sellega saab täiskasvanu väga edukalt hakkama, kuid lapsel on raskusi). Samuti on väikesel lapsel natuke raske neid käes hoida, sest need on siiski üpris suured.
 Samas meeldib mulle väga nende disain ning see , et need saab lihtsalt lauale seisma panna. Nendega annab joonistada väga lihtsalt erinevaid mustreid ning lapsel on nendega põnev joonistada.
 Kokkuvõtteks võin öelda, et tegelikult on need vildikad hästi vahvad ning nendega on tore joonistada ja värvida. Peame veel veidi harjutama seda, et mis nurga all neid hoida, et kõik kolm värvi ilusti ka paberile saada.



 Teisena tutvustan teile neid piltsliotsaga vildikaid.

 Meile meeldivad nad väga, nendega saab laps harjutada piltsliga värvimist ilma , et tekiks mingi meeletu segadus värvide ja veega. Kui nendega õrnemalt paberile värvida, siis tuleb peenem joon ning kui tugevamalt peale vajutada , siis tuleb laiem joon ( see läheb lastele kuidagi eriti peale ). Kui muidu on alati vildikatega mingi jama olnud, et kui nendega värvida ning käe või näpuga kohe peale seda ületõmmata siis on värv laiali , siis nende vildikatega seda muret pole.
 Nende ainukeseks miinuseks võin lugeda seda, et nad on nii tillukesed, võiksid olla suuremad , jätkuks kauemaks :)
 Meile need väga meeldivad ning usun, et kui need üks hetk tühjak saavad, siis lähen kindlasti  neid poodi otsima, et uued osta.




  Lõppkokkuvõtteks võin öelda, et mehe laps kiitis mõlemad komplektid heaks ning need meeldivad talle väga.  Mulle endale meeldivad ka mõlemad komplektid väga, kuid need vildikaotsaga sümpatiseerivad mulle rohkem , sest minu arvates arendavad need lapsi rohkem.


Kommentaarid